Revista de limbi moderne "Chatter Box"

Revista de limbi moderne CHATTER BOX a Liceului Teoretic “Mihai Veliciu” a luat ființă la inițiativa catedrei de limbi moderne a liceului în anul școlar 2011-2012.

Într-un format atractiv și având ISSN și avizul Inspectoratului Școlar Județean Arad, revista a câștigat în scurt timp popularitate în rândul elevilor, care, cu mic cu mare, și-au exersat competențele lingvistice prin elaborarea de mici texte literare (povești, poezii), articole de interes general, interviuri, jocuri, rebusuri sau ghicitori. În plus, revista aduce în fața cititorilor săi și noutăți din viața liceului, evenimente sociale sau culturale de interes națtional sau mondial, probleme ale vieții moderne și, nu în ultimul rând, aspecte de cultură și civilizație britanică, americană, canadiană sau australiană.

Doamnele învățătoare și-au adus și își aduc și ele an de an contribuția la realizarea revistei prin prezentarea de picturi, desene sau colaje realizate de cei mai talentați elevi ai lor.

Revista apare anual, de obicei în luna aprilie a fiecărui an școlar, are un număr variabil de 10-20 de pagini și este elaborată de următoarea echipă editorială: prof. Diana Cordea, prof. Cristina Goldiș și eleva Boldor Eliza din clasa a XI-a Real.

Eforturile echipei coordonatoare și contribuțiile tuturor elevilor au fost răsplătite în anul 2013, când revista Chatter Box a câștigat premiul I la concursul interjudețean de reviste școlare "Tinerețe și jurnalism".